Alle kan oprette et arrangement på Naturens Uges kalender og invitere lokalsamfundet på gode naturoplevelser. Det gælder foreninger, virksomheder, byer, kommuner og helt almindelige privatpersoner! Alle naturoplevelser er velkomne - store som små. Måske vil du invitere på en vandretur? Eller en svampetur? Lave krible-krable for de små? Invitere på bål og vild mad? En guidet tur i lokalnaturen?

Du kan oprette et Naturens Uge-arrangement helt op til tidspunktet for afholdelse af arrangementet. Men der er nu lukket for at få tilsendt en pakke med flag, T-shirt osv.

Du kan finde svar på de fleste spørgsmål vedrørende Naturens Uge her, men er du stadig i tvivl, så kontakt os endelig.

Corona
Vi har lavet en huskeseddel med gode råd til at minimere coronasmitte. Du skal som arrangør selvfølgelig følge myndighedernes gældende anbefalinger.

Du skal have en profil
Du skal have en profil for at kunne oprette et arrangement.
Har du allerede en profil, starter du med at logge på den. Har du glemt din kode, kan du få sendt en ny. Oplever bøvl er du meget velkommen til at kontakte os.

Er mit arrangement rigtigt oprettet?
Du får tilsendt en bekræftelse på mail, når du har oprettet et arrangement. Modtager du ikke en mail, er dit arrangement ikke gemt på kalenderen. Du skal da logge på igen, og oprette arrangementet forfra. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

OPRET PROFIL

Har du ikke oprettet arrangementer hos DN før, så skal du starte med at lave en profil.

LOG IND MED EKSISTERENDE PROFIL

Har du tidligere oprettet et arrangement, så log ind med din eksisterende profil.