Mød vores partnere og se, hvordan du også kan engagere dig i Naturens Uge

Du kan her møde Nordea-fonden og 15. Juni Fonden, som begge gør det muligt, at vi hvert år kan invitere danskerne med ud i naturen.

Nordea-fonden

Nordea-fonden støtter Naturens Uge med 3 mio. kr. Fonden har et almennyttigt formål og støtter aktiviteter, der fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur – og gerne i det fri.

15. Juni Fonden

15. Juni Fonden støtter Naturens Uge. Fonden støtter aktiviteter inden for natur, kunst og kultur samt humanitære/sociale områder.

Vi arbejder løbende på at få flere til at udbrede det gode budskab. På nuværende tidspunkt har vi indgået følgende partnerskaber:

  • Hjerteforeningen: Vi bringer naturoplevelser ind på hjertestierne
    I er velkommen til at kontakte jeres lokale Hjerteforening om de har lyst til at være sammen med jer om et arrangement. I kan kontakte Hjerteforeningens frivillige i jeres kommune. Har I brug for en kontakt, kan I gå ind på deres lokale hjemmeside. Her skal I trykke på menu feltet i højre hjørne for at finde kontaktoplysninger på lokalforeningens bestyrelse.
  • Bevæg dig for livet: De synliggør Naturens Uge i alle deres kanaler, inkl. Danmark går sammen.
  • Bibliotekerne: Vi er i gang med at udarbejde grejtasker til udvalgte biblioteker (pilotprojekt). Derudover synliggør bibliotekerne Naturens Uge.
  • Landbrug & Fødevarer: Er igen i år med på Naturens Uge. Både gennem deres SPOR, Åbent Landbrug og via et skolesamarbejde.
  • Forum for Mænds Sundhed/Far for livet: De synliggør Naturens Uge i alle deres kanaler og opfordre til at oprette arrangementer under Naturens Uge.

Mange forskellige foreninger mm. støtter også Naturens Uge. Du kan læse mere om de enkelte initiativer nedenfor.