Ofte stillede spørgsmål
Få svar på ofte stillede spørgsmål om Naturens Uge for skoler og dagtilbud
Som noget helt nyt er det i år muligt at tilmelde din klasse til et læringsforløb med aktiviteter, som foregår på Kroppedal Museum, på Anemonen eller i Knuthenborg Safaripark.
Læs mere og tilmeld jer nedenfor. Der er ret begrænsede pladser, og det er først til mølle.
Vi håber, at dette nye initiativ har interesse. God fornøjelse!
Museet i Vestskoven tilbyder et særligt undervisningsforløb om biodiversitet målrettet indskolingen. Først vil eleverne blive præsenteret for nogle arter, de måske kender, og derefter vil de prøve forskellige metoder til at fange, observere og identificere vilde dyr.
Kroppedals forløb er en unik mulighed for klasser, som mangler faglige ressourcer eller læringsmiljøer til at undervise i dansk natur og biodiversitetsforståelse. Forløbet er støttet af Nordea-fonden.
I forbindelse med forestillingen Farmor Floras Grønne Fingre inviterer Anemonen tre skoleklasser (0. – 5. klasse) til naturværksted. Farmor Floras Grønne Fingre er en forestilling for de 5 – 12 årige, der zoomer helt ind på planternes omfangsrige verden.
Naturværkstedet varer ca. 40 min og finder sted i Anemonens hyggelige gård, efter at I har set forestillingen. Her laver vi aktiviteter i fællesskab, der omhandler biodiversitet og det at få "grønne fingre". Læs mere om forestillingen på www.anemonen.dk.
Biodiversiteten har gode vilkår på Knuthenborgs 400 HA, med varierende dyre- og naturliv. Der er dyr, du kan komme tæt på, dyr fra mange lande, rovdyr og vilde dyr. Parken er en gammel engelsk have med mange forskellige fuglearter, en masse træsorter og anden blandet vegetation.
Der vil være fem poster rundt i parken, hvor I frit kan vælge de områder, som passer bedst til jeres undervisningsforløb. Hver post består af et sæt opgaver tilpasset mellemtrinet og har fokus på biodiversitet.