Skoler og dagtilbud fejrer Naturens Uge i uge 36 fra mandag den 6. til fredag den 10. september 2021 - og I kan være med! Du skal blot tilmelde din skole, klasse, stue eller dagtilbud inden d. 17. august 2021. Efter sommeren modtager I en deltagerpakke med inspirationsmateriale, som I kan bruge, når I holder Naturens Uge. I bestemmer selv, om I bruger én dag eller hele ugen. Er du i tvivl om noget, så kan du måske finde svar her.
Scroll ned på denne side for at komme til tilmelding :-)

Du skal have en profil
Du skal starte med at oprette en profil. Har du allerede en profil, skal du logge ind på den. Har du glemt kodeordet, kan du få tilsendt et nyt.

Deltagerpakke
Når du tilmelder jer, kan du krydse af, at I gerne vil have en pakke tilsendt. Vælg mellem 0-6 år og 7-15 år.

Er vi rigtigt tilmeldt?
Du får tilsendt en bekræftelse på mail, når din tilmelding er gået igennem - modtager du ikke en mail, er I ikke tilmeldt korrekt. Log da ind igen og genoptag tilmeldingen eller tag kontakt til os - så hjælper vi :-)


For spejdergrupper og andre, der ikke er skole eller dagtilbud, men som gerne vil deltage privat i ugens løb ligesom skoler og dagtilbud: Der er ikke en knap til spejdergrupper og lign. i tilmeldingsmodulet. Vil du tilmelde en spejdergruppe til at være med privat i hverdagene ligesom skoler og dagtilbud, så klik blot at I er "institution/dagtilbud".

OPRET PROFIL

Har du ikke oprettet arrangementer hos DN før, så skal du starte med at lave en profil.

LOG IND MED EKSISTERENDE PROFIL

Har du tidligere oprettet en tilmelding (til fx Affaldsindsamlingen eller Naturens Uge), så log ind her.