Skoler og dagtilbud

Naturens Uge er et fantastisk tilbud til børn. Der er både leg, læring og masser af frisk luft på skemaet, når vi sammen sætter fokus på naturen i uge 36. Fra mandag den 5. til fredag den 9. september 2022 kan skoler og dagtilbud deltage i Naturens Uge, og I bestemmer selvfølgelig selv, om I bruger én dag eller hele ugen.

I år er der ikke nogen deltagerpakke til skolerne, da vi har lavet et nyt online univers til jer, som I finder længere nede på siden. I deltagerpakkerne til de yngste i dagtilbuddene finder I en fuglevifte, et inspirationshæfte samt en eventyrplakat og fire små eventyrhæfter om vilde væsner på legepladsen.

Tilmeld din skole eller dagtilbud til Naturens Uge her.

Ny platform til skolerne

I år har vi lanceret en spritny online platform til skolerne, hvor I kan finde dette års materialer. Vi har opbygget platformen, således I kan vælge klassetrin samt tidsinterval til aktiviteterne. Vi håber, at I vil bruge den nye platform, og at den vil inspirere og motivere jer til at tage undervisningen med udendørs – ikke kun i uge 36.
Tag del i Naturens Uge universet

Til Naturens Uge 2021 udviklede vi et forløb på Clio, som er en online læringsportal. Forløbet er gratis, det relaterer sig til den eventyrlige natur, og det henvender sig til folkeskoleelever. I skal bruge jeres UNI login for at få adgang til alle aktiviteterne i universet.